Tänään lähdettiin Jyväskylään mätsäriin Wilman, Norin ja Lillin kanssa. Nuoriso pääsi harjoittelemaan kehäkäytöstä ja Lilli kokeilemaan taitojaan pitkästä aikaa. Nori pölisteli viimeisiä irtoavia karvojaan ympäristöön ja näyttää aika pieneltä...

Keli oli aika hurja, tuulta, vesisadetta ja ajoittain auringon pilkahtelua. Wilma esiintyi kauniisti pienissä pennuissa Katrin kanssa ja voittikin punaisen nauhan saaneet, sai kehujakin kauniista liikkumisesta. Neiti pääsi autoon lepäilemään siksi aikaa kun minä esitin Norin pienissä ja Katri Lillin isoissa. Norin kanssa saatiin sininen nauha ja viivyttiin kehässä aika pitkään kunnes meidät käteltiin ulos. Nori esiintyi ajoittain hienosti mutta malttia pitäisi saada vielä lisää... Lilli sai punaisen nauhan mutta ei sitten lopulta sijoittunut.

BIS-kehässä Wilma esiintyi rauhallisesti vaikka vieressä hääri suuri koira ja välillä tuuli pölläytti kehänauhan niskaan. Juoksu oli kaunista ja seisominen onnistui, niinpä neiti sijoittuikin neljänneksi saaden jo toisen pokaalinsa ja lisää muuta kampetta. On se vaan mahtava pakkaus tuo meidän pieni musta tyttö!

Wilma 6 kk