...pitkästä aikaa! Helteinen kesä on tosiaan hujahtanut ohi enkä ole viitsinyt tai jaksanut paljoa istua tietokoneella. Muutaman kerran olen aloittanut kuvien siirtämisen nettiin mutta hidas ja pätkivä yhteys on saanut pian kyllästymään, sellaista se on kun asuu korvessa! Siis nopeammat yhteydet saisi muutaman kilometrin päähän suuntaan tai toiseen mutta eipä tietenkään tänne... Meillä on sentään sähkö toiminut koko kesän, naapurikylällä on muutama päivä pärjäilty ilman sitä myrskyjen jälkeen. Kesä on kulunut tiiviisti töissä, kaikki päivät ulkosalla auringosta ja helteestä "nauttien". Parasta työaikaa on ollut varhaisaamun hetket ennen paahdetta ja paarmoja. Hyttysistä ei ole paljoa haittaa ollut, kaipa kuivuus hyydytti nekin.

Koirien kanssa on ehditty puuhailla monenlaista. Koitetaanpa kelata asioita vähän aikajärjestyksessä. Kesäkuussa tytöt jatkoivat agilityharjoituksia Lotan ja Norin kanssa. Nori kävi terveystutkimuksissa ja sai hienot tulokset: silmät ok, polvet 0/0, lonkat A/A, kyynärät 0/0! Yhdessä mätsärissä pyörähdettiin viiden koiran kanssa ja tulos oli aika huippu, Wilma voitti pennut, Nori pienet koirat ja Lilli veteraanit! Vili esitti Lillin ja Millan hienosti, eli meillä näitä handlereita riittää... Katri ja Lotta kävivät ensimmäisissä agilityn möllikisoissa Jyväskylässä ja nappasivat voiton mölliradalta ja toisen sijan ykkösluokan radalta, yhteistyö näkyy sujuvan hienosti kun vielä saavat lisää varmuutta ja vauhtia.

Heinäkuussa jäi lenkit vähiin helteen takia mutta uimassa koitettiin käydä myös koirien kanssa. Onni vietti pari viikkoa jalka paketissa kun tukirauta puhkaisi ihon ja se poistettiin. Jalka on muuten luutunut hyvin ja nyt pärjäillään sitten mutkajalan kanssa ilman mitään rautalisiä. Jospa jalka ei olisi sitten talvella ihan niin arka kylmälle. Ehtihän Onnikin sitten vielä uimaan kun leikkaushaava oli parantunut. Helteiden keskellä Katri ja Lotta kävivät taas möllikisoissa Laukaassa. Mölliradalta tuli voitto ja ykkösluokan radalta hylky. Lotan vauhti alkoi olla aika vaisua, taisi olla kunto helteiden aikana vähän rapistunut. Heinäkuun viimeisenä päivänä käytiin Wilman ja Lotan kanssa Ristiinan näyttelyssä. Wilma oli ainoa pentu, sai hienon arvostelun, KP:n ja niinpä siitä tuli ROP-pentu! Lotta sai avoimessa luokassa EH:n.

Elokuussa aloittivat sitten Milla, Wilma ja Nori juoksunsa, joten porukka on ollut ajoittain aika hepulissa. Varsinkin nuorimmaiset on olleet pää pyörällä, riehuneet keskenään ja harjoitelleet selkään hyppimistä. Jospa porukka kohta rauhoittuisi...  Laukaan kisoissa starttasivat Katri ja Lotta ensimmäiset viralliset kisaradat. Agiradalta tuli 15 virhepistettä ja yliaikaa, sijoitus 5. Hyppyradalta tuli hylky renkaan kanssa sähläyksen takia. Lotan vauhti oli melkoista matelua, onpa tainnut helteiden aikana kunto rapistua ja ylimääräistä painoakin on kertynyt. Nyt on sentään kelit vähän viilentyneet, joten lenkkeilyä harrastetaan ja kuntoa koitetaan parantaa tulevia koitoksia varten.