Syksy on jo pitkällä mutta kelit on olleet ihmeen lämpöisiä. Koirat on tottuneet arkiseen päivärytmiin: aamuisin touhotetaan ja juostaan pitkin pihaa ja haetaan postia. Aamupäivät menevät nukkuessa ja vauhtiin päästään kun lauman ihmiset alkavat palailla koulusta ja töistä. Iltaisin lenkkeillään porukalla vähän vaihtelevasti, usein isommat koirat pääsevät pitemmälle lenkille kuin Onni ja Nori. Onnin lenkkejä on venytetty pikku hiljaa jalan vahvistuessa ja nyt näyttää meno jo aika mukavalle. Muuten touhuillaan pihassa, nautitaan syysauringosta ja omenoista, joita koiratkin rouskuttavat innolla. Nori on harjoitellut myös omenien pudottamista puusta kun maasta ei löytynytkään sopivaa makupalaa.

Yhtenä iltana kylässä kävi myös Norin ikätoveri Nappe, reipas cavalierpoika. Nori meinasi alkuun haukkua kaverinsa ihan kokonaan mutta pian alkoi leikki sujua. Myös muut saivat tutustua Norin leikkikaveriin, hienosti poika osasi olla lauman tutkittavana. Sitten sujuikin leikki varsinkin pienten kesken.

Nyt eletään pienessä jännityksessä... Lotta kävi kolme viikkoa sitten tapaamassa komeaa sulhasta Rölliä, toivotaan että Piian suunnitelmat toteutuvat ja jouluna Piian jaloissa vilistää pieniä "röllejä"! Varmaan tulee vielä monta kertaa ikävä Lottaa mutta täytyy vaan ajatella että nopeasti viikot hujahtaa! Nyt vaan pidetään peukkuja.