Kaunis sunnuntaiaamu alkoi puhelimen piippailulla kun Piialta tuli viestejä Lotalle syntyvistä pennuista. Levottoman yön jälkeen Lotta punnersi maailmaan viisi tomeraa pentua, kaksi tyttöä ja kolme poikaa. Väreinä sekä trikkiä että merleä. Päivän suunnitelmat muuttuivat ja auton nokka suunnattiin kohti Varkautta. Oli tosi ihana nähdä miten Lotta tervehti meitä iloisesti ja jatkoi sitten vauvojen hoitelua. Tuore äiti oli väsynyt rankan yön ja aamun jälkeen mutta hoiteli tyytyväisenä vauvojaan. Hyvin näkyy Lotta viihtyvän Piian hoivissa!

Lotan vauvojen kuulumisia ja kuvia voi seurailla Piian blogista http://piias.vuodatus.net/

Onhan tässä viime aikoina touhuttu vaikka mitä. Nori täytti puoli vuotta ja sain otettua siitä poseerauskuvan samalla kun vierailtiin Napen luona. Leikkimisen lomassa harjoiteltiin vähän näyttelyesittämistä, Millakin pääsi loistamaan taidoillaan kakaroiden rinnalla.

Norin kanssa kyläiltiin myös Merjan luona tutustumassa japseihin ja ausseihin. Sissi komennoi kakaraa vanhan rouvan arvokkuudella ja Riffi taas olisi halunnut riehua pienen innokkaan kaverin kanssa. Nori ja Riffi saivatkin tutustua pikku hiljaa ensin portin läpi ja sitten vähän vauhtia hilliten ettei tulisi kokoeron takia vahinkoja. Oli mukava nähdä miten reippaasti Nori tutustui vieraaseen paikkaan ja koiriin. Ja ihmisethän on Norin mielestä aivan ihania!

Nori ja Riffi makoilemassa