Onpa taas ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja kevät on edistynyt huimaa kyytiä. Edellinen viikonloppu vietettiin nuorten koiraleirillä, 4H-työn etuisuuksia :) Viileästä kelistä huolimatta leiri sujui hyvin ja koirat saivat monta uutta tuttavuutta ja ihailijaa. Nuoret saivat tutustua ja kokeilla eri koiraharrastuksia, junior handleria, agilityä, koiratanssia ja koirajuoksua, lisäksi vieraana pyörähti aito kansalliskoiramme suomenpystykorva. Omat koirat olivat tiiviin viikonlopun jälkeen väsyksissä, mitä nyt Lotta oli seuraavana aamuna taas täynnä virtaa ja vailla toimintaa...

Lotta on nauttinyt keväästä ja erityisesti kuralätäköistä! Niissä on läärätty tassuin ja ilmakuplia tökitty kuonolla, uusia kuoppia kaivettu urakalla. Touhut on täsmälleen kuin kurahousuikäisen lapsen! Lammikoitten läpi on ihanaa juosta tuhatta ja sataa ja pellolta löytyy mahtavia vinkuleluja eli pulleita peltomyyriä... Milla sai yhden melkein hengiltä ja minun piti saattaa työ loppuun kun saalis oli niin kurjassa kunnossa. Lotan leikkikalu taisi käyttää vähän hampaitaan kun tyttö inahti ja pudotti myyrän ihmeissään. Lotta on myös kovin kiinnostunut linnuista, niitten lentoa ihmetellään kuono pystyssä niin että meinaa ihan aurauskeppeihin törmätä. Varsinkin töyhtöhyypillä tuntuu olevan ihanan vinkuva ääni!

Ja taas on yksi merkkipäivä takana, Lotta täytti kokonaista 8 kk! Neiti näyttää jo oikein isolta koirulilta mutta käytös on vielä ihan kakaran, vielähän sitä saa pentu ollakin.

1482647.jpg

1482659.jpg

1482663.jpg