Pakko uskoa että kesä alkaa olla ohi ja syksy tekee tuloaan. Kelit on olleet vielä mukavan lämpimiä mutta illat ja aamut hämärtyvät aina enemmän, varsinkin pilvisinä päivinä. Kesän lomailu on takana ja muutama viikko on jo ehditty tehdä töitä ja käydä koulua.

Loppukesän ihanat kelit ja ötököiden vähyys saivat viihtymään pihalla, joten koneella on tullut vietettyä vain hetkiä. Lisäksi nettiyhteyden pätkiminen ei oikein innostanut siirtämään kuvia tai kirjoittelemaan blogia. Nyt täytyykin käydä vähän läpi mennyttä.

Heinäkuussa lomailtiin kotona ja Raaseporissa, myös sukulaisten mökillä vierailtiin. Matkat menivät hienosti, autossa viisi ihmistä, viisi koiraa ja matkatavarat... Näkyy olevan Norikin rauhallinen matkustaja, suurin osa ajasta menikin nukkuen, välillä jopa selällään. Reissussa käytiin myös ilman koiria tutustumassa keskiaikamarkkinoihin ja seuraamassa turnajaisia, mikä olikin aikamoinen elämys!

Nori 3 kk

Pikku puutarhuri

Onnin 1-vuotiskuva pari kuukautta myöhässä

Vihdoin myös Onnin jalka on luutunut niin että paketti voitiin poistaa. Harmi kyllä jalka on nyt aika paljon mutkalla, mutta pikku hiljaa poika on alkanut käyttää sitä enemmän. Vielä on paljon kuntoutusta edessä mutta nyt sentään Onni saa juosta ja riehua kavereiden kanssa.

Näyttelyssä käytiin Lammilla Millan ja Lotan kanssa. Molemmat saivat hyvät arvostelut ja tuloksena oli Millalla avo ERI ja Lotalla nuo ERI2. Nyt on sitten Lotallakin kasassa ykkösruusuketulokset! Ja näyttelyn jälkeen päästiin kampaamaan Lotan irtonaisia villoja pois ja vihdoin uskallettiin myös uimaan. Loppukesän lämpimillä käytiin muutaman kerran Lotan, Onnin ja Norin kanssa uimassa. Harmi vaan että kausi loppui niin lyhyeen.

Milla Lammin näyttelyssä, kuvat Sirpa Saari

Elokuussa Lotta täytti jo kaksi vuotta ja Nori samaisena päivänä neljä kuukautta! Kunnon poseerauskuvia ei vaan ole tullut otettua. Lotta ja Onni ovat tätä nykyä ilman villoja, Nori taas pikku hiljaa kasvattelee turkkiaan. Eipä meillä ole enää pikkuista karvapalloa vaan nuori neiti! Ja hyvin päättäväinen ja voimakastahtoinen hirmu, varsinkin jos on ruoka kyseessä! Jopa isokokoinen Viti oppi pian väistelemään pieniä piikkihampaita... Nyt vaan toivotaan että alkanut hampaidenvaihto jatkuu vauhdikkaasti.

Lotta ja Nori Vitin kimpussa

Nori 4 kk

Esipesu toiminnassa