Huhhuijaa. Joulunalus tuntuu olevan täynnä vaikka millaista tohinaa eikä koneen ääressä ehdi juuri muuta kuin pyörähtämään. Lotta kasvaa kovaa kyytiä, viimeksi mitattiin korkeutta noin 33 cm ja painoa oli 5,3 kg kun mentiin rokotuksille. Lotta käyttäytyi oikein reippaasti eläinlääkärin luona, ihan ei sentään pusuja jaellut mutta häntä heilui.

Viikon ajan on nyt seurailtu heiluvia hampaita. Edestä on jo pieniä piikkejä vaihtunut ja kulmahampaatkin tuntuvat jo vähän heiluvan. Lapset koittavat vahtia milloin löytyisi irronnut hammas mutta vielä ei ole yhtään löytynyt. Epäilenpä vaan että ovat päätyneet mahaan tai pihalle. On se vaan vauhdikasta tuo hampaiston uusiminen, pysyyköhän hammaskeiju ajan tasalla?!

Tänään käytiin taas harjoittelemassa hihnalenkkiä. Lilli ja Milla osaavat hyvin kulkea yhdessä mutta Lotta vielä ajoittain seilaa siellä täällä. Siinä meinaa mennä välillä hihnat solmuun kun pikkuinen sujahtelee iloisesti kavereitten välissä. Onneksi on tuo juoksuvyö niin saa isommat koirat siihen kiinni ja molemmin käsin voi sitten pyöritellä Lotan hihnaa. Usein onkin helpompaa yksin lenkkeillessä antaa koirien juosta vapaina tuossa läheisillä pelloilla mutta onhan sitä hihnassa kulkemistakin harjoiteltava. Hihnaharjoittelua onkin tehty enemmän yksin ilman noita koirakavereita.