Niin se vaan vuosi vaihtui leudossa kelissä. Vietimme iltaa pihanuotiolla makkaraa paistellen, koirat innokkaina mukana. Nelijalkaiset joutuivat tosin välillä sisälle kun lähellä ammuttiin raketteja. Siitä alkoikin ihan talven näköiset kelit. Lunta on hipsutellut pikku hiljaa ja pakkastakin oli jo niin paljon että Milla alkoi nostella jalkojaan.

Loppiainen vietettiin vielä reissussa mummoa ja pappaa katsomassa. Lottakin sai taas tutustua lenkkeilyyn kaupungin reunamilla katuvalojen loisteessa ja ihmeellisissä tuoksuissa. Koirien jälkiä näkyi paljon mutta montaa ei lenkeillä vastaan tullut. Tarpeitaan Lotta ei suostunut tekemään muualle kuin pihaan - Lilli ja Milla taas eivät ikinä tee pihaan siellä! Ohjelmaan kuului myös pari vierailua palvelutalossa sekä kyläily kummieni luona maaseudun rauhassa. Lotta viihtyi hyvin uudessa paikassa ja olisi mieluusti avustanut emäntää kahvinkeitossa ja pöydän kattamisessa. Apulainen vaan napattiin tylysti pois, tuollaiseen sählään kun kompastuu niin helposti!

Maanantaina sitten alkoikin koulut ja työt. Ehdittiin sentään käydä luistelemassakin. Ennen joulua oli jääkelit niin lyhyet ettei ehditty edes luistimia kaivaa esiin. Nyt toivotaan että lumet pysyvät ja kohta päästäisiin myös hiihtämään!