Joululoma hujahti leppoisissa merkeissä. Ehdittiin sentään hiihtämään ja luistelemaan näiden vaihtuvien kelien keskellä. Joulu oli mukavan valkoinen mutta sen jälkeen on ehtinyt olla paukkupakkasia, vesisadetta, mustaa maata ja taas lunta ja pakkasia. Taitaa olla talvet tätä nykyä tällaisia, keli vaihtuu laidasta laitaan eikä etukäteen voi suunnitella mitään hiihtoretkiä tai pilkkireissuja. On vaan mentävä silloin kun on tilaisuus.

Lumen vähentyminen mahdollistaa taas lenkkeilyn tuolla pelloilla kun Onnikin pääsee eteenpäin ilman hirveää pomppimista ja rämpimistä. Koirat on riemuissaan kun myyriä vilisee joka puolella ja Lilli on ottanut tavaksi hotkaista sellaisen kitaansa joka lenkillä. Onpahan ainakin tuoretta ruokaa eikä mitään raatoja.. Aamulla yksi myyrä pääsi hengestään kun koirat lähtivät pihalle ja Lilli hyökkäsi suoraan seinän viertä juoksevan karvapallon kimppuun. Tällä kertaa sain sentään neuvoteltua makupalan pois suusta kun oisi halunnut tuoda sen sisälle...

Katrin ja Lotan agilityharjoituksiin tuli vähän taukoa ensin joulun ja sitten Lotan juoksujen takia. Odottelin jo jonkin aikaa juoksujen alkua kun Lotta oli melkoisen levoton ja alkoi rampata öisin ympäriinsä. Kohta on juoksut ohi ja yötkin jo rauhoittuneet. Pääsevät taas tytöt harjoittelemaan esteitä, saa nähdä miten homma sujuu tauon jälkeen. Tavoitteena oisi tämän vuoden aikana päästä kisaamaankin.

Millan selkävaiva on  helpottanut kipulääkekuurin jälkeen. Rangassa on kuitenkin sen verran muutoksia ja tilanne uusii helposti että päätin jättää tytön eläkkeelle niin agilitystä kuin jalostuksestakin. Tärkeintä on että se voi nauttia elämästä ja touhuta ilman kipuja.

Onni ehti täyttää jo kahdeksan kuukautta. Kasvu näyttää pydähtyneen 28 cm kohdalle, joten mini siitä tosiaan tuli. Mutta virtaa ja huimapäisyyttä riittää sitäkin enemmän!

Muutama kuva Onnista lomalla.