Kesälomaa on vaihteeksi vietetty muissa maisemissa. Viime viikolla pakattiin auto täpötäyteen (5 ihmistä, neljä koiraa ja kamppeet farmariin, huh!) ja matkattiin muutamaksi päiväksi Raaseporin maisemiin. Ihana reissukohde kun on reilusti majoitustilaa, lenkkimaastoja ja iso aitaus koirille. Ja tietysti koirat on onnellisia kun ihmiset viettää lähes kaiken ajan pihalla! Viti oli ihmeissään kun sai kaverikseen lauman ärhäköitä naisia, jotka ilmoittivat selvästi että meidän kanssa ei sitten riehuta miten tahansa. Onni taas sai Vitin ihastumaan täysin. Aika erikoista että alle vuoden ikäinen uros makasi pennun aitauksen vieressä ja yritti aina tilaisuuden tullen nuolla pikkuisen kokonaan. Ja Onnihan yritti taas ängetä itsensä Vitin luokse tarhaan! Lilli ja Milla ovat jo tuttuja talon kunkun Karo-kissan kanssa mutta Lotta yritti haukkua matkan päästä ihme otusta. Onni ei tainnut edes nähdä hiljaista hiippailijaa, joka pysyi enimmäkseen omissa oloissaan. Reissuohjelmaan kuului kalastusta, suunnistusta, lenkkeilyä kalliomaastossa, katontekoa, rakennushommia, pelejä ja kilpailuja, nuotiolla istumista, saunomista, Tammisaaren torilla käynti... Elikkä oikein onnistunut matka ja sää oli hieno! Ja matkantekokin on noiden koirien kanssa ihanan helppoa, vielä on muistissa Millan pentuajan pahoinvoinnit...

Maanantaina olikin vuorossa Onnin silmätarkastus ja sirutus. Kaikki meni hienosti, Onni rimpuili vain vähän alkuun ja oli sitten ihan kiltisti aloillaan. Siru sai aikaan pienen kiljaisun. Silmät on ihan ok ja muutenkin poika kunnossa, ainoastaan yksi pikkuruinen kives löytyi. Saapa nähdä jääkö kaveri matkalle vai ilmaantuuko myöhemmin.

Tiistaina pääsi Milla yksin mukaani kun käytin sen hierojalla. Käsittely näyttikin olevan tarpeen, sen verran lantiossa on jumia. Nyt jatketaan jumppaa kotona ja käytetään ravintolisiä, uintikin oisi hyväksi jos vaan kelit ois niin lämpöisiä että järveen tarkenee mennä. Parin viikon päästä on sitten seuraava hieronta.

Sateiset päivät meni lähinnä kotona löhöillessä ja kelin parannuttua alkoikin tiivistahtinen kurssi tiukasti sisätiloissa, hip huraa... Onneksi on sentään muutamia lomapäiviä vielä edessä, pysyisi vaan kelit hyvinä!

Muutamia kuvia koirista viime viikolta

1755938.jpg

1755962.jpg

1755973.jpg

1755943.jpg

1762084.jpg

1755984.jpg

1755990.jpg

1755996.jpg

1756005.jpg

Ja Onnin pikkuruiset korvat terävästi pystyssä...

1755930.jpg

Karo

1762086.jpg