1244135270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kevään mittaan on taas ehtinyt tapahtua monenlaista. Ikävin tapaus on ollut Onnin loukkaantuminen vapun jälkeen. Sunnuntaiaamuna päästin koirat tavalliseen tapaan pihalle. Rappusissa kuitenkin tönittiin ja sählättiin niin että porukan keskelle sukeltanut Onni jäi jalkoihin ja siltä katkesi etujalasta molemmat luut. Äänekosken päivystyksessä jalka kuvattiin ja lastoitettiin, kipulääkkeiden kanssa kotiuduttiin odottelemaan leikkauspäivää. Paketti ei Onnin menoa paljon haitannut, siinä oli vahtimista kun pojan mielestä ois ollut helpompi juosta kuin kävellä! Kerran Onni ehti myös purkaa koko hankalan paketin. Odotuspäivinä pojalla ehti olla niin punainen kuin sininenkin jalka.

Leikkaus tehtiin Jyväskylässä ja onnistui hyvin. Nyt on jalassa levy ja kuusi ruuvia. Siitä tulikin arvokas kinttu! Onni oli vaan pikkuisen äkäinen herättyään, yritti purra hoitajaa ja näytti miten kätevästi kauluri nykäistään pois paikaltaan... Punavalkoinen paketti piti saada pysymään paikallaan kaksi viikkoa tikkien poistoon asti. Ja tuli myös tiukka komento estää hyppimiset ja riehumiset. Onni onkin viettänyt suurimman osan ajastaan häkissä, tulikin tarpeeseen vasta hankittu kevythäkki! Kauluri sentään hiukan hillitsi pojan menohaluja mutta tarkkana on saanut olla tuon kengurun kanssa.

Tikkien poiston jälkeen jätettiin jalka ilman pakettia, jotta paraneminen olisi nopeampaa. Nyt meillä onkin oleillut pieni rimppakinttu! Jalka näyttää uskomattoman ohuelta ilman karvoja ja tietysti muutenkin lihakset surkastuneena. Onni on kuitenkin hyvin alkanut käyttää jalkaa ja paraneminen näyttäisi olevan hyvällä mallilla. Nyt kun vaan poika pysyisi jotenkin aloillaan, muutamat sydämentykytykset tuo elohiiri on tosin jo aiheuttanut! Vielä jokunen viikko hiljaiseloa niin sitten helpottaa.

Sairasloman aikana Onni täytti vuoden. Juhlia vietettiin hyvin rauhallisesti! Poseerauskuva onkin nyt paketin kanssa otettu, koitetaan sitten kesällä ottaa kunnon seisomakuva.

Onhan tässä kevään mittaan touhuttu paljon muutakin. Lotan kanssa on käyty muutamissa näyttelyissä vaihtelevalla menestyksellä. Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyssä tulos oli H ison koon ja pään mallin takia. Lahden näyttelyssä tuli sitten EH ja kehuja rakenteesta. Varkaudessa tuli myös EH ja sitten Lappeenrannan ryhmänäyttelyssä pohjanoteerauksena T. Kyllä näkyy olevan monenlaista mielipidettä... Nyt ainakin tiedetään kelle tuomarille ei toiste kannata mennä!

Pääsiäisenä Lotta matkasikin näyttelystä Piian luokse kyläilemään. Hyvin oli Lotta viihtynyt vaikka äiti Ripsa yritti parhaansa mukaan pitää tytärtään kurissa ja nuhteessa. Mocca opetti Lotalle jaloilla läpsimisen jaloa taitoa niin tehokkaasti että Lotta harrasti sitä vielä kotiin tultuaankin. Lilli tosin oli ihmeissään mitä tuo kakara NYT puuhaa! Lotalle teki oikein hyvää olla välillä enemmän tekemisissä muiden kanssa. Nykyään se mielellään tekee tuttavuutta vieraidenkin kanssa.