Monen sateisen päivän jälkeen alkoi keli hiukan kirkastua kun ajeltiin Katrin kanssa hiljaisena sunnuntaiaamuna kohti Mikkeliä. Luvassa oli kolme rataa ja Lotta tuntui olevan paljon vauhdikkaammalla tuulella kuin edellisissä hellekisoissa. Katrilla taas on flunssa iskemässä, joten ääni meinaa ajoittain pettää.

Ensimmäisellä agiradalla kuviot oli aika selkeät mutta sähläystä tuli renkaalla ja kepeillä, myös keinu meni liian vauhdikkaasti. Toisen radan alku sujui hyvin mutta neljän esteen jälkeen Lotta nosti kuonoaan ja suuntasi suoraan pois radalta haahuilemaan yleisön puolelle! Kummallinen tempaus kun Lotta on kuitenkin aina tiukasti Katrin perässä! Kolmantena olikin vuorossa hyppyrata. Sähläystä tuli taasen kepeillä ja renkaalla sekä yhdellä hypyllä. Virheitä kertyi siis sen verran paljon että kaikki radat oli hylättyjä. Tulipa kuitenkin taas kokemusta kisoista ja onnistuneita vauhdikkaita pätkiä, lisäksi ajatusta siitä mitä pitää harjoitella paljon lisää. Ja viikon päästä onkin vuorossa Jyväskylän kisat... Toivottavasti Katrin ääni palautuu siihen mennessä!

Illalla pääsivät Wilma ja Nori vähän treenaamaan esteitä pihassa. Wilma harjoitteli hyppyjä ja oli aivan tohkeissaan kun hoksasi mitä pitää tehdä, on se vaan ihana hoopo touhutessaan! Nori on vauhdikas tapaus ja ehtii tekemään omia pyörähdyksiään, siinä riittääkin haastetta! Keinu alkoi kuitenkin sujua ihan mukavasti. Muutkin koirat pääsivät vähän treenailemaan omia juttujaan ja lopuksi koko porukka pääsi naminetsintään.