Eilen oli koirilla oikein hulinapäivä. Aamu meni omalla porukalla ulkona riehuessa, onneksi ei ollut enää kurakeli vaan maa valkoisena ja pientä pakkasta. Kauan ei koiruudet ehtineet päivälepoa viettämään kun pihaan ajoi Piia mukanaan Lotan äiti ja mummo sekä Tarmo-veli emäntänsä kanssa. Lotta ei tainnut alkuun oikein tunnistaa sukulaisiaan ja ihmetteli uteliaita aikuisia koiria ja reipasta Tarmoa, joka olisi aloittanut leikit paljon nopeammin. Hetken kuluttua saapui paikalle myös Lily-sisko perheensä kanssa. Reippaasti pennut tutustuivat uuteen paikkaan, ihmisiin ja koiriin.

Seuraavaksi tutkailtiin sisätilat ja lopulta Lotalla taisi välähtää että nämähän on ihan tuttua porukkaa! Sitten kokeiltiinkin leikkiä milloin minkäkin kaverin kanssa. Ulkona pennut jatkoivat hippaleikillä ja Milla yritti sählätä mukana. Taisi vaan tuntua toivottomalta hommalta paimentaa tuollaisia elohopeapalloja! Ainakin valokuvaaminen oli vaikeaa, suurin osa kuvista epätarkkoja koiranosia... Kaiken riehumisen jälkeen alkoi porukka hyytymään ja etsimään nukkumapaikkaa. Vieraiden lähdettyä Lotta, Milla ja Lilli viettivät loppupäivän makaillen hyvin rauhallisina eikä perinteisestä iltarallista ollut merkkiäkään.

Oli todella hauska nähdä pennut sekä äiti ja mummo yhdessä, toivottavasti tavataan vielä usein ja nähdään joku kerta Trio-velikin! Ja oisihan se isukki myös mukava tavata!

1085342.jpg

Lily, Tarmo ja Lotta

1085350.jpg

Tarmo ja Lotta

1085357.jpg

Tarmo

1085361.jpg

Lotta ja Lily

1085334.jpg

Tarmo

1086344.jpg

Tytöt jahtaavat Tarmoa

1086346.jpg

1086349.jpg

1086358.jpg